Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακού, ενόψει του παζαριού του Ιανουαρίου. Πρώτος στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε, ενώ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στην ΑΕΚ το 2005.

Εκτός από τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ακραίο φορ με βασικούς υποψήφιους τους Λεόν και Άμραμπατ. Παράλληλα, το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής δεν αναμένεται να αποχωρήσει από το Καμπιονάτο τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κλήρωση του Europa League, που τους έφερε αντιμέτωπους με την Ντνίπρο από την Ουκρανία, στρέφουν την προσοχή τους στους δύο αγώνες που ακολουθούν στο πλαίσιο της Super League, κόντρα σε Πανιώνιο και Καλλονή.

Στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/12, 17:30, Novasports 1), ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε rotation, με τους Αφελάι και Φορτούνη να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να πάρει φανέλα βασικού ο Μπενίτες, με τον Μήτρογλου να μένει στον πάγκο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης