Με… περιπέτειες ίσως αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League. Πέντε γήπεδα ομάδων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος Κοντονή και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά τις προσεχείς μέρες, κινδυνεύουν να παίζουν στην εκκίνηση του πρωταθλήματος χωρίς κόσμο.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Αθλητική μέρα» τα γήπεδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανθρακικού από τη Super League, όπως κι αυτά των Καβάλας και Άρη, δεν έχουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ορισμένα εξ αυτών φέρονται να έχουν δικό τους σύστημα, αλλά λέγεται πως αυτό δεν καλύπτει τη ΓΓΑ γιατί δεν εξασφαλίζει τη φοροδιαφυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως από πλευράς της Super League προκύπτει πως μόνο το γήπεδο της Καλλονής δεν είναι έτοιμο από πλευράς καμερών ασφαλείας και ηλεκτρονικού εισιτηρίου και θα ζητηθεί μια προθεσμία για να διευθετηθεί το ζήτημα.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν επί του θέματος στη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής, με εκπροσώπους της Super League. Το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σπανός από τον Ατρόμητο.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης