Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:05, ΑΝΤ1) την Ντνίπρο στο παιχνίδι-ρεβάνς για την φάση των «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο Κίεβο, προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Βίτορ Περέιρα που ετοιμάζει τους Πειραιώτες αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το γνωστό 4-5-1. Ο Ρομπέρτο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα παίξουν οι Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας και Μαζουακού. Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς με τον Εντινγκά να διεκδικεί θέση, ενώ στα πλάγια θα ξεκινήσουν οι Φορτούνης και Ντοσεβί. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, έχοντας από πίσω τον Τσόρι Ντομίνγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μέγιερι, Σαντάνα, Αφελάι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης, ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι και οι Μποτία, Γιαννούλης.

Ο Μίρον Μάρκεβιτς της Ντνίπρο θα παίξει με τους Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο, Εζίντιο, Φέντορτσουκ, Κανκάβα, Ροτάν, Μπέζους, Κονοπλιάνκα και Ζουζούλια. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σελίκοφ, Λούτσκεβιτς, Σβάτοκ, Μιγκούνοφ, Μπρούνο Γκάμα, Σακόφ, Ματέους, Σελεζνίοφ και Κάλινιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Ντάνι ΜακΚέλι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης