Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (16/2, 20:00) πρώτου αγώνα με την Οσμανλίσπορ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Από την στιγμή που η αντίπαλός μας βρίσκεται στους ‘32’ της διοργάνωσης, σημαίνει πως είναι καλή ομάδα. Να είμαστε προσεκτικοί πίσω και να κρατήσουμε το μηδέν. Πιστεύω ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για το βήμα πρόκρισης. Πιστεύω πως είναι διαφορετικό το ματς στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ ιδιαίτερο. Από εκεί και πέρα κοιτάμε την πρόκριση. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει και μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο νεαρός άσος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για τη χρησιμοποίησή του στη θέση του αμυντικού χαφ, απάντησε: «Στην ηλικία που είμαι, θέλω να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό ξεκίνησα και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Είναι σημαντικό να μπορείς να παίζεις πάνω από μία θέση. Μου λένε να το ευχαριστιέμαι και να μην έχω άγχος. Δίνω το 110%. Εάν με επιλέξει ο κόουτς να παίξω, θα τα δώσω όλα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να δίνει το 100% και εάν το δίνει θα τα καταφέρει».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης