O Φελίπε Σαντάνα ήταν ο… αδύναμος κρίκος της άμυνας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, υποπίπτοντας σε σωρεία λαθών, μερικά εκ των οποίων μάλιστα ήταν αβίαστα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μιλώντας στη Nova την Παρασκευή αναγνώρισε την κακή του εμφάνιση στο ματς με την «Ένωση», τονίζοντας μάλιστα ότι δεν κοιμήθηκε το βράδυ μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε την ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να διορθώσουν τη «ζημιά» από το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπαιξαν ρόλο οι πολλές αλλαγές, αλλά εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον εαυτό μου από την απόδοσή μου, δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες βράδυ, έχω στενοχωρηθεί πολύ. Πιστεύω πως είναι θέμα συγκέντρωσης αυτά τα παιχνίδια που είναι ντέρμπι κι εμείς δεν εμφανιστήκαμε όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαντάνα.

Εν συνεχεία ο Βραζιλιάνος μίλησε για το προσεχές ματς με τον Εργοτέλη αναφέροντας: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα, γιατί πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό που συνέβη την Τετάρτη. Καταλαβαίνω απόλυτα πως οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικό να το αφήσουμε στο παρελθόν, να είμαστε στη συνέχεια καλύτεροι και να κρατήσουμε τη διαφορά που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Είναι επικίνδυνο ότι ο Εργοτέλης είναι στις τελευταίες θέσεις, γιατί μπορεί να σκεφτούμε ότι είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Κάθε αντίπαλος έρχεται στο γήπεδό μας για ένα καλό αποτέλεσμα, όλοι έρχονται για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό για να προωθήσουν την εικόνα της ομάδας τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε ό,τι την Τετάρτη και να νικήσουμε για να επιστρέψουν τα χαμόγελα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σε διάστημα μιας εβδομάδας θα αντιμετωπίσει δύο φορές τη Ντνίπρο για τους «32» του Europa League κι ενδιάμεσα τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, επισήμανε:  «Είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα αυτής της χρονιάς, γιατί από τη στιγμή που ήρθα όλοι μου λένε για αυτό το παιχνίδι. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας. Έχω παίξει κι εγώ πολλά ντέρμπι στη Γερμανία, Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε, και ξέρω τι σημασία έχουν αυτά τα παιχνίδια. Θέλω σε αυτό το ματς να εμφανιστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται, να αποδώσουμε όπως θέλουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε.

Τέλος, για το ματς με τους Ουκρανούς τόνισε: «Είναι δύσκολο να παίξεις με έναν αντίπαλο για τον οποίο δεν ξέρεις πολλά. Όμως και μόνο ότι έφτασε εδώ στο Europa League, δείχνει ότι έχει ποιότητα. Θα πρέπει να τη σεβαστούμε, να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, να προετοιμαστούμε καλά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης