Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα των ομάδων τους (22.00, Cosmotesport 2) στο «Καραϊσκάκη», για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι οπαδοί των δύο συλλόγων είναι αδελφοποιημένοι και γι’αυτόν τον λόγο αποφάσισαν πριν τη «σέντρα» της αναμέτρησης να συγκεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, με τα καλωσορίσματα, τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα εκατέρωθεν να δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία πέριξ της πλατείας Συντάγματος διεκόπη. Από τις 15:30 τα οχήματα που έρχονταν από τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Σταδίου, αλλά και από την Συγγρού, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την Πλατεία, καθώς η Αστυνομία είχε κλείσει τους δρόμους.

Aκολούθως οι φίλαθλοι των Πειραιωτών και των πρωταθλητών Σερβίας κατευθύνθηκαν προς το Μοναστηράκι, από όπου επιβιβάστηκαν στους συρμούς του ΗΣΑΠ με προορισμό το φαληρικό γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του αποψινού αγώνα θα καταλάβει την τρίτη θέση του ομίλου και θα συνεχίσει στους «32» του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες και video από την κοινή τους πορεία προς το Μοναστηράκι:

 

 

Φωτογραφίες και video από το Σύνταγμα:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης