Έτοιμος για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Παπέ Σισέ, στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα (18/9, 19.55, Cosmote Sport 2) με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα των ομίλων, τονίζοντας ότι απέναντι στους Λονδρέζους «θα δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

«Τον πρώτο χρόνο δεν ήμουν στην ευρωπαϊκή λίστα και πέρσι έπαιξα στο Europa. Αυτή είναι η ζωή και η καθημερινότητα ενός παίκτη. Τώρα παίζουμε ένα μεγάλο ματς. Σήμερα ο κόουτς με εμπιστεύτηκε. Είμαι περήφανος και είμαι έτοιμος για την πρόκληση αυτή. Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου» ανέφερε αρχικά ο Σενεγαλέζος στόπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρουσία του στους ερυθρόλευκους ανέφερε:  «Ναι είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Έχω εξελιχθεί και θέλω να συνεχίσω και μέσα από αυτήν την διοργάνωση. Έχω μία μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Είμαι ώριμος και θα δεχθώ αυτήν την πίεση ως κάτι καλό».

Καταλήγοντας ο Σισέ επισήμανε: «Για αρκετούς από εμάς είναι η πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση γιατί είμαστε νέοι. Είμαστε έτοιμοι και θα αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ.

Παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ και αύριο θα δείξουμε τι είναι ο Ολυμπιακός. Πως είμαστε Ολυμπιακός. Ο κόσμος ξέρει πως να μας στηρίξει. Καλώ τον κόσμο να είναι δίπλα μας αύριο. Να γεμίσουν το γήπεδο. Να είναι εδώ. Είμαστε έτοιμοι σαν μία οικογένεια να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης