Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνει για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης (8/9, 22:00, Cosmote Sport 2) από το «Μποζουάρ» απέναντι στη Ναντ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, δήλωσε ο Παπ Αμπού Σισέ, που εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου, ένα 24ωρο πριν από το ματς με τους Γάλλους.

-Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό και ποια είναι τα στοιχεία της Ναντ που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταρχήν ξέρουμε πως η Ναντ είναι μια συμπαγής ομάδα. Έχει πολλά δυνατά σημεία, βλέπουμε πως στο πρωτάθλημα μπορεί να μην είναι στις πρώτες θέσεις, όμως αυτή είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και ξέρουμε πως θα τα δώσει όλα και θα παλέψει μέχρι τέλους».

-Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα;

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε καλή ομάδα, έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Κυρίως να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για σένα είναι πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια στη Γαλλία, πως νιώθεις όταν παίζεις εδώ;

«Πραγματικά είναι ιδιαίτερα για μένα τα ματς στη Γαλλία γιατί έχω οικογένεια και πολλούς φίλους που ζουν εδώ. Είναι μια χώρα σημαντική για μένα όμως σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω να κάνω».

-Γνωρίζεις το γαλλικό πρωτάθλημα ποια είναι η γνώμη σου για το Σαμπιονά σε σχέση με το ελληνικό;

«Στη Γαλλία είναι πιο γρήγορο το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τόσο καλές ομάδες, όμως τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό είναι σκληρά γιατί όλες οι ομάδες προσπαθούν να μας νικήσουν. Αύριο θα συναντηθούν δύο ομάδες που είναι έτοιμες, που είναι στο ίδιο επίπεδο που είναι μαθημένες να τα δίνουν όλα».

-Σας έχει ενημερώσει ο προπονητής σας για την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσετε, είστε έτοιμοι;

«Ναι είμαστε προετοιμασμένοι γιατί είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε μάθει να παίζουμε σε καυτές ατμόσφαιρες. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις μπροστά σε θερμό κοινό».

-Τι σκέψεις κάνεις που δεν θα είναι μπροστά σου ο Εμβιλά;

«Ο Εμβιλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς όπως όλοι ξέρουμε. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός είναι πλήρης και όποιος κληθεί να παίξει εκεί θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορούμε να σταθούμε στην απουσία ενός ποδοσφαιριστή και θα την καλύψουμε σε κάθε επίπεδο. Η απουσία του είναι σημαντική».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης