Σαν «βροχή» πέφτουν τα τελευταία 24ωρα οι ανακοινώσεις μεταγραφών στον Ολυμπιακό, με τον Γάλλο άσο, Ματιέ Ντοσεβί, να αποτελεί το τελευταίο χτύπημα των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών, χωρίς να διευκρινίζουν τον χρονικό ορίζοντα της συμφωνίας τους με τον παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρώην άσος της Βαλενσιέν, αναφερόμενος στο νέο κεφάλαιο που ανοίχτηκε στην καριέρα του, τόνισε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: «Μία νέα πρόκληση παρουσιάζεται στη ζωή μου, είμαι και επίσημα δεσμευμένος με τον Ολυμπιακό. Ανυπόμονος να ξεκινήσω με τα νέα μου χρώματα…».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμπιντάλ, μία ημέρα αργότερα επισημοποίησαν τις μεταγραφές των Παπάζογλου και Αυλωνίτη, ανακοινώνοντας παράλληλα την επέκταση των συμβολαίων των Σάμαρη και Σιόβα, ενώ τη Δευτέρα, λίγα λεπτά πριν τη μεταγραφή του Ντοσεβί, γνωστοποίησαν ότι ο Εντινγκά έγινε μόνιμος κάτοικος Πειραιά.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης