Την επιστροφή του Ελβετού διεθνή μέσου Παϊτίμ Κασάμι, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, την τελευταία μέρα των μεταγραφών για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.  Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Παϊτίμ Κασάμι στον Πειραιά, καθώς είχε αγωνιστεί για μια διετία στους ερυθρόλευκους  από το 2014 ως το 2016.  Ο Ελβετός διεθνής  μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Βασιλεία, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Ο Κασάμι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 έτους το οποίο θα ανανεωθεί εάν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην τρέχουσα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του την τελευταία μέρα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ενώ στην προηγούμενη θητεία του κατέγραψε 66 συμμετοχές, πέτυχε εννέα γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Βασιλείας είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ και έξι ασίστ. Επίσης έχει αγωνιστεί στις Νότιγχαμ Φόρεστ, Σιόν, Φούλαμ, Παλέρμο, Λουκέρνη και Μπελινζόνα.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης