Μία ανάσα από την απόκτηση του Τζοάν Βερδού βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός, που αποχώρησε από την Εσπανιόλ, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην χώρα μας και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών τηρούν σιγήν ιχθύος για τη συγκεκριμένη μετεγγραφική υπόθεση, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αφίχθη στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα «grada360» πάντως υποστηρίζει πως ο Βερδού, όχι μόνο βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά και απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην πλέον άσος της Εσπανιόλ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

«Ο προπονητής θέλει ο Βερδού να κάνει το παιχνίδι της ελληνική ομάδας, η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους και θα πάρει φανέλα βασικού ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο παίκτης αποφάσισε να απαντήσει θετικά σε αυτή την πρόταση», επισημαίνει το δημοσίευμα της «grada360».

Επιθυμία του πρώην μέσου των Μπαρτσελόνα Β, Λα Κορούνια και Εσπανιόλ ήταν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, εντούτοις η ομάδα του Πειραιά φέρεται να του προσέφερε αρχικά τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που «αγγίζουν» τις 1.500.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης