Κίνηση για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Γαλλία και την Αγγλία. Το γαλλικό «mercato365» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Γκανέζο μέσο της Τσέλσι, ο οποίος θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το αγγλικό «talksport», το οποίο μάλιστα πιστεύει ότι οι Πειραιώτες θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο Εσιέν δεν έχει δηλωθεί από τον Ζοσέ Μουρίνιο στη φάση των ομίλων του Champions League κι έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το θέμα μίλησε ο ατζέντης Φαμπιάν Πιβετεάου είπε στο ράδιο «RMC»: «Ο Εσιέν μπορεί να φύγει από την Τσέλσι. Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που παίζουν στο Champions League, έχουν ενημερωθεί και η κατάσταση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 10 μέρες. Πρέπει να ξέρετε ότι ο Εσιέν δεν είναι στην λίστα των παικτών που παίζουν στο Champions League με την Τσέλσι, οπότε μπορεί να παίξει στην διοργάνωση με κάποιο άλλο σύλλογο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης