Η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην Γουλβς και τον Ολυμπιακό, αλλά και ο τρόπος που θα γίνουν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA).

Επίσημες ανακοινώσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA (Τετάρτη 17 Ιουνίου), ωστόσο το ματς των «ερυθρόλευκων» πρόκειται να διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Μολινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα για το Europa League που δεν πραγματοποιήθηκαν καθόλου, η πρόκριση θα κριθεί σε μονή αναμέτρηση στη Γερμανία.

Εν τω μεταξύ η φάση των «8», θα διεξαχθεί σε μορφή «Final 8» στη Γερμανία σε Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίζελντορφ και Κολωνία από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου. Οι αναμετρήσεις θα είναι μονές και ο τελικός θα γίνει στην Κολωνία.

Μάλιστα, η κλήρωση για τους «8» θα γίνει πριν από τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για τους «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το Champions League, οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που ήταν φιλοξενούμενες αρχικά και θα ακολουθήσει Final 8 στην Πορτογαλία. Τα ματς θα διεξαχθούν στο Ντα Λουζ και το Αλβαλάδε της Λισαβόνας.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης