Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, δήλωσε ότι η ομάδα από την Ουκρανία μέσα στην έδρα της αγωνίζεται πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνει και απέναντι στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της Πέμπτης για την φάση των «32» του Europa League (20:00, ΑΝΤ1).

«Στην έδρα μας σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Όταν παίζουμε εντός πάντα αγωνιζόμαστε για τη νίκη, όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος», είπε ο Μάρκεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι έχω δει πολύ τον Ολυμπιακό που έχει αλλάξει προπονητή. Όμως όλοι οι παίκτες είναι εκεί. Νομίζω πως παίζει το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου. Η ελληνική ομάδα παίζει ένα συνδυαστικό ποδόσφαιρο που μου αρέσει πολύ. Με έχει εντυπωσιάσει σε κάποια σημεία. Αύριο περιμένω μία άκρως ενδιαφέρουσα και σημαντική… μάχη», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο αμυντικός των Ουκρανών, Γιεβγκέν Τσεμπεριάτσκο, τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε τέλεια κατάσταση, από φυσικής και αγωνιστικής πλευράς, όμως είμαστε σε καλό επίπεδο. Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος και ένας σοβαρός ανταγωνιστής μας για την πρόκριση. Είναι ομάδα Champions League. Έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Μήτρογλου, ο Ντομίνγκες και ο Αφελάι. Αύριο θα παλέψουμε για κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την ήττα. Θέλουμε να κρατήσουμε ανοιχτή την πρόκριση για το ματς στην Ελλάδα. Το κίνητρό μας εδώ είναι μεγάλο. Παίζουμε στα πλέι οφ του Europa. Τι άλλο να πει κανείς… Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο Κίεβο τα πάντα θα κριθούν στην Ελλάδα. Εκεί είναι το ματς-κλειδί. Εμείς θα πάμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είτε είναι ισοπαλία, είτε νίκη. Θα δούμε το πως θα κυλήσει ο αγώνας και ανάλογα θα λειτουργήσουμε…».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης