Για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας αναχώρησε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 6 Ιουλίου, οπότε και θα μεταβούν στην Αυστρία για να συνεχίσουν την προετοιμασία και η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή μετέχουν 27 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Σα, Τζολάκης, Στουρνάρας, Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης, Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο και Σολδάνο.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανανέωσε για τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του και σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρησε τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια, άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση, άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του κ. Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες ημέρες.

Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε. Τώρα όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Champions League».

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σερκάν Κιριντιλί»

Εν τω μεταξύ για πρόταση του Ολυμπιακού όσον αφορά στην απόκτηση του Σερκάν Κιριντιλί κάνει λόγο τουρκικό δημοσίευμα.

Ο δημοσιογράφος, Σαλίμ Μανάβ, αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι, όπως είχε γραφτεί έχουν δειξει ενδιαφέρον για τον 34χρονο τερματοφύλακα, έχουν κάνει επίσημη κρούση, μέσω μάνατζερ, για να κάνουν δικό τους τον έμπειρο γκολκίπερ.

Πάντως δεν διευκρινίζεται αν έγινε προσφορά μόνο στον ποδοσφαιριστή, καθώς θα πρέπει να γίνει προσέγγιση και στην Κόνιασπορ (τερμάτισε 8η), με την οποία φέρεται να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Τη σεζόν 2018-19, ο Κιριντιλί πραγματοποίησε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης