Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, ενίσχυσε οικονομικά τη Μητρόπολη Πειραιώς στηρίζοντας έμπρακτα το έργο και τη μεγάλη προσφορά της στην κοινωνία.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραδόθηκαν οι χρηματικές επιταγές στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλη Βασιλειάδη, να εκπροσωπεί τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Βασιλειάδης έδωσε το «παρών» στη συναυλία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κατά της φτώχειας στο δημοτικό θέατρο Πειραιώς και παρέδωσε τις χρηματικές επιταγές, μία προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει και των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε μια επιταγή για τα συσσίτια των άπορων, όπως επίσης και τέσσερις επιταγές για τη μισθοδοσία Δεκεμβρίου ισάριθμων ιεροδιακόνων, με τις οποίες η προσφορά του κ. Μαρινάκη φτάνει τα τελευταία χρόνια πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Ο κ. Βασιλειάδης ενημέρωσε επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς για το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει κάθε μήνα τα τελευταία χρόνια, για την ανακούφιση των πτωχών συμπολιτών, χαρτοκιβώτια με τρόφιμα στον δήμο Πειραιά αξίας άνω των 500.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ.κ. Σεραφείμ, ανέφερε σε δήλωσή του: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τα βάθη της καρδιάς μου και ειλικρινώς αποτελεί παράδειγμα για όλους».

Ο κ. Βασιλειάδης, από την πλευρά του, ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, ενώ ο Μητροπολίτης Πειραιώς τού παρέδωσε έναν ασημένιο δίσκο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για τη νέα οικονομική βοήθεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης