Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το νέο προπονητή, ωστόσο τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους συνεχίζονται.

Στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αγάπησε τους «ερυθρόλευκους» και λατρεύτηκε από τον κόσμο. Οι Πειραιώτες επιθυμούν την επιστροφή του προκειμένου να ενισχύσουν την αριστερή τους πτέρυγα με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζουν ότι μπορεί να προσφέρει και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2012 ο Βέλγος μετακόμισε στην Έβερτον έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το 2016. Ο ίδιος ο Μιραλάς σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και όπως είναι φυσικό ήδη έχουν βρεθεί αρκετοί μνηστήρες.

Η Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Μονακό παρακολουθούν τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του 27χρονου Βέλγου, την ώρα που ο ίδιος ανέφερε στο «Goal»:

«Είμαι πάντα θετικός σε οποιαδήποτε συζήτηση για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα που είναι άλλωστε η δεύτερη πατρίδα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης