Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο εγγονός του πρώην ισχυρού άνδρα της Μίλαν και νυν της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι και είναι έτοιμος να ενταχθεί στους Πειραιώτες.

Πιο συγκεκριμένα ο 20χρονος άσος, που αγωνίζεται ως εξτρέμ αλλά και ως φουλ-μπακ, συμμετείχε σε προπονήσεις της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός (με αμερικανικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να αποκτηθεί για να ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αντριάν Γκαλιάνι έκλεισε τα 20 του χρόνια στις 28 Απριλίου (28/04/2001) και είναι πολίτης του κόσμου.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε σε Λονδίνο και Μιλάνο και αποτελούσε από μικρός παιδί του αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 13 ετών, μέσα σε 7 χρόνια έχει καταφέρει να περάσει από αρκετές σημαντικές ομάδες.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρέντινγκ (2014), έναν χρόνο μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μίλαν (2015-2019), έκανε ένα μικρό διάλειμμα στη Νέα Υόρκη (2019, IMG Soccer), φόρεσε τη φανέλα της Γουότφορντ (2019-20) και από τον περασμένο Οκτώβριο ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης