Επίσκεψη στου Ρέντη πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα, Τετάρτη (30/3) και μίλησε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων της ομάδας του Πειραιά στην προσπάθεια κατάκτησης του 47ου τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε στους παίκτες πως αρχής γενομένης στο ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή (3/4) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουν σαν… τελικούς. Στο τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε προς τους παίκτες πως τα μεταγραφικά σενάρια αυτών των ημερών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τονίζοντάς τους: «Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είτε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε προς τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς:

«Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά. Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου. Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας».​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης