Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, σ’ ένα εκτεταμένο ροτέισον απ’ την πλευρά του Βλάντιμιρ Βάις ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (11/9, 21:30), για τον 3ο προκριματικό του Europa League, η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Σκάλιτσα με 3-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της σλοβακικής «Fortuna Liga», ανεβαίνοντας ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Η Σλόβαν παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στην ενδεκάδα της (μόνο οι Χόβαν, Γκριν, Ζμραλ παρέμειναν βασικοί σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό), αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη απέναντι στην Σκάλιτσα. Ο Ζρμαλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Σάπονιτς με πέναλτι στο 52’ και ο Χρνκαρ στο 67’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 για την ομάδα της Μπρατισλάβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις παρέταξε την ομάδα του στο ματς με την Σκάλιτσα σε διάταξη 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τους: Χόβαν – Χρνκαρ, Κάσια (84′ Κανκάβα), Βόετ, Λόβατ – Άγκμπο, Μούσταφικ – Κάβριτς (40’ λ.τρ. Μπαρσεγκιάν), Γκριν (58’ Ραμίρες), Ζμραλ (58’ Μεντβέντεφ) – Σάπονιτς (84′ Μέντβεντ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης