Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 16:33
Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος της διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να «πάρουν θέση στην κερκίδα», ευχαριστώντας τους για την στήριξή μέχρι τώρα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 60 ευρώ (στις Θύρες 3, 4, 5, 6 και 7) έως και 2400 ευρώ για τα VVIP. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης από την Τρίτη 7 Μαΐου μέχρι και τις 5 Ιουνίου, ενώ στις 10 Ιουνίου αρχίζει η περίοδος αγοράς για τους νέους.

Η ανακοίνωση:

«Παίρνω θέση στην κερκίδα! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πάλι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Μ’ αυτό το σύνθημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (6/5) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κόσμος του Θρύλου, από τη μέρα ίδρυσής του έως και σήμερα, είναι ο 12ος παίκτης του. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Είναι η καρδιά του Ολυμπιακού! Γι’ αυτό για ακόμα μία χρονιά, θα πάρει… θέση στην κερκίδα του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως το ζητωκραυγάζει άλλωστε, ώστε να ζήσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα!

Κλείνοντας μία μόνιμη θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τη νέα χρονιά, οι φίλαθλοι της ομάδας μας εκτός ότι θα βρίσκονται στο πλευρό μας δείχνοντας την αγάπη και το δέσιμο τους με την ομάδα-Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές, ενώ θα ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προκειμένου όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους και να δοξάζουν την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και κατακτώντας κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας τον κόσμο του Θρύλου ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 16:37