Τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης στο Ρέντη. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, διοικητικά στελέχη και ο Βίκτορ με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:

«Παρουσία του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης της ομάδας μας και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου όπου εργάζονται καθημερινά για το καλύτερο οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία της μεγάλης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών και φυσικά οι άνθρωποι που φροντίζουν για το καλύτερο από διάφορες άκρως υπεύθυνες θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε όλους όσοι ήταν παρόντες και ευχήθηκε να έχουν υγεία αλλά και δύναμη σωματική και ψυχική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιαστεί στο δρόμο τους προς την κορυφή για μία ακόμη χρονιά.

Με το πέρας του Αγιασμού, τον οποίο παρακολούθησαν άπαντες με την ευλάβεια που άρμοζε στην περίσταση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης