Άλλος ένας ποδοσφαιριστής, την απόκτηση του οποίου είχε εισηγηθεί πέρυσι το καλοκαίρι ο Μπέσνικ Χάσι, αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γκιγιόμ Ζιλέ έλυσε συναινετικά το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα, καθώς όλη την σεζόν δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και έμεινε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τον Βέλγο μέσο, ελεύθερος έμεινε και ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιάννης Νικοπολίδης, γιός του παλιού διεθνή άσου του Ολυμπιακού, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του, καθώς ο νεαρός παίκτης θα μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στις ΗΠΑ, προκειμένου να κάνει τις σπουδές του και παράλληλα να παίξει εκεί ποδόσφαιρο.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media, ευχαρίστησε δημόσια τον Ολυμπιακό για όσα πρόσφερε στον γιό του, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ενταγμένος στην Ακαδημία του συλλόγου. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η ζωή κάνει κύκλους. Για τον Γιάννη ξεκινάει ένας καινούργιος. Μακριά από το σπίτι και τη “δική μου φανέλα”. Πιστεύω στον Γιάννη και του έχω εμπιστοσύνη. Για την κατανόηση και τη μέχρι τώρα συνεργασία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους δασκάλους του, τους καθηγητές του, τους προπονητές του, και τη διοίκηση του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης