Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Champions League και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους.

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της ομάδας της Κύπρου, ωστόσο χρειάστηκαν τη βοήθεια του διαιτητή από την Ολλανδία Μάκελι για να προηγηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φάση του 68ου λεπτού ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μονομάχησε με τον Γιαν Λέτσγιακς, με τον τελευταίο να πέφτει στο έδαφος και να πιάνει την μπάλα με το χέρι. Ο Μάκελι καταλόγισε πέναλτι.

Αρχικά η υπόδειξη φάνηκε σωστή, ωστόσο μέσα από τα ριπλέι φαίνεται πως ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού τραβάει από το χέρι και ρίχνει στο έδαφος τον αντίπαλό του. Επιθετικό φάουλ το οποίο προηγήθηκε του πέναλτι και δεν καταλόγισε ο διαιτητής. Ορθώς το επισήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ομόνοιας. Άλλωστε ο Λέτσγιακς φαίνεται ότι σηκώνει τα χέρια του και ζητάει το φάουλ. Εάν η φάση πήγαινε στο Var, η απόφαση για πέναλτι θα είχε ακυρωθεί.  

Το πέναλτι που έδωσε ο Μάκελι ξεμπλόκαρε τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε σε μία σημαντική νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης