Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο προπονητής της Ντουντελάνζ Ντίνο Τοπμέλερ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εμφατική νίκη των Πειραιωτών με 5-1 στο «Καραϊσκάκη».
«Δεν πιστεύω ότι υπήρξε φόβος. Το πρώτο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Το δεύτερο από χαμένη μπαλιά. Τέτοια λάθη τα πληρώνεις σε αυτό το επίπεδο. Και στο 3ο και στο 4ο γκολ χάνουμε την μπάλα από τον αντίπαλο κοντά στην περιοχή μας» σημείωσε.

Για το πώς περίμενε τον Ολυμπιακό: «Τον περίμενα να πιέσει ψηλά και πολύ από νωρίς. Όπως έκανε. Όταν δέχεσαι γκολ από το πρώτο στημένο, τι να πεις; Όταν κάνεις όμως ένα τέτοιο ημίχρονο και με τόσα λάθη, τι να πεις;».

Τα θετικά στοιχεία και το γκολ του Σινάνι: «Ήταν εκπληκτικό το γκολ του Σινάνι. Από το πώς κυνήγησε τη φάση και την μπάλα για το γκολ. Έτσι να κάνουν κι οι άλλοι παίκτες. Είμαι περήφανος για εκείνον και το τέρμα που έκανε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Για το εάν βλέπει πως ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση: «Ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του, αλλά και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ναι, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση, καθώς έχει το τελευταίο παιχνίδι με τη Μίλαν στην έδρα του. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι προτεραιότητά μου να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά, εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης