O Βασίλης Τοροσίδης έχει φάει με το… κουτάλι τα ιταλικά γήπεδα, λόγω της θητείας του στη Ρόμα και την Μπολόνια και ως εκ τούτου η γνώμη του για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο οπισθοφύλακας των Πειραιωτών μιλώντας στη «Gazzetta dello Sport» για το ματς απέναντι στους «ροσονέρι» τόνισε: «Η Μίλαν δείχνει ανανεωμένη μετά τη νίκη της επί της Σασουόλο. Όμως, μην σας ξεγελάει η δική μας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε είχαμε νικήσει όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα και έχουμε μια ισοπαλία με την Μπέτις».

Εν συνεχεία ο πολύπειρος μπακ επισήμανε: «Απαιτείται να έχουμε διάρκεια. Την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, οπότε δεν μπορούμε να πάρουμε τις ανάσες που θέλουμε κόντρα στην Μίλαν. Φέτος ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά και έχει νοοτροπία νικητή. Κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο «Τόρο» τόνισε: «Για μένα ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, ωστόσο έζησα όμορφα χρόνια στην Μπολόνια και πολύ περισσότερο στη Ρώμη. Η Ιταλία βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά μου».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης