Τρίτη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό, στους ισάριθμους φιλικούς αγώνες των «ερυθρολεύκων» σε πολωνικό έδαφος. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έμεινε στο 1-1 με τη Λέχια Γκντανσκ, ενώ είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Πογκόν (1-1) και Χάποελ Μπερ Σεβά (2-2). Το πειραϊκό συγκρότημα είχε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 69΄ (Βόλσκι) από λάθος του τερματοφύλακα Σιαμπάνη (έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο), για να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκερέρο.

Οι Πολωνοί έκαναν καλύτερο ξεκίνημα και προβλημάτισαν τον Ολυμπιακό στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ενώ είχαν δοκάρι σε πλασέ του Μαουλάνα, στο 7ο λεπτό. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έπαιξε σήμερα για 65 λεπτά και είχε θετική παρουσία, αφήνοντας υποσχέσεις πως όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα της ομάδας του, ενώ ήταν επικίνδυνος στις προωθήσεις του στις στημένες μπάλες, κερδίζοντας κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέχια Γκντανσκ: Αλομέροβιτς, Φίλα, Ναλέπα, Μαλόκα, Μλαντένοβιτς, Λούκασικ, Κουμπίτσκι, Γκάχος, Βίκρι, Σόμπιετς, Ουντόβιτσιτς.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ (65′ Τοροσίδης), Σεμέδο (65′ Αβραάμ), Βούκοβιτς (35 λ. τρ. Μπα), Τσιμίκας (64′ Κούτρης), Γκιλιέρμε (65′ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65′ Σολδάνο), Μπρούνο (65′ Γιώργος Μασούρας), Φορτούνης (65′ Γκερέρο), Ποντένσε (65′ Ανδρούτσος), Ντουρμισάι (51′ Βαλμπουενά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης