Ένας Πορτογάλος συνεργάτης του Βίτορ Περέιρα και ο Γιώργος Κοκολάκης παρακολούθησαν στο Αγρίνιο το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού τσέκαραν την Κέρκυρα, την οποία θα αντιμετωπίσουν σύντομα οι «ερυθρόλευκοι», τον Γκαζαριάν, που έχει παραχωρηθεί δανεικός, αλλά και τέσσερις παίκτες των γηπεδούχων!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» οι Πειραίωτες είχαν στραμμένα τα μάτια τους πάνω στον Νίκολας Μαρτίνες, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει στην ομάδα του Μάκη Χάβου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κρατήθηκαν σημειώσεις για τον 34χρονο τερματοφύλακα Ράφαελ Μπρακάλι, με τον οποίο ο Περέιρα είχε συνεργαστεί στην Πόρτο, τον Μπεχαράνο που είναι διεθνής με την Βολιβία και τον Εντζεγκέλε, που είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει το μέλλον του στο Κύπελλο Ελλάδας. Το μεγάλο πρόβλημα των «ερυθρόλευκων» είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Για την ώρα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει να παίξει κόντρα στην «Ένωση», ωστόσο πιο ασφαλείς εκτιμήσεις θα γίνουν μετά την σημερινή προπόνηση.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης