Ανάμικτα συναισθήματα άφησε η ισοπαλία (2-2) του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Τότεναμ στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών στο εν λόγω ματς, αφού πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του με πέναλτι, έχοντας και την ασίστ στο γκολ του Ποντένσε.

«Είμαι ικανοποιημένος για τον εαυτό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι για την εμφάνισή μας, δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα αντιδρώντας μετά το 0-2, αλλά είμαστε και λίγο στενοχωρημένοι γιατί πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Μπορούμε όμως να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας», τόνισε αρχικά στην Cosmote TV ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος μας είναι να προκριθούμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε δύσκολους αντιπάλους. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την προσπάθειά μας, για να έχουμε μια καταπληκτική απόδοση όπως σήμερα και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Τέλος για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο έμπειρος άσος είπε: «Είναι καταπληκτικοί, πάντα είναι υπέροχοι και είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Όταν ακούς το όνομά σου νιώθεις ένα υπέροχο συναίσθημα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης