Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στις τάξεις του Ολυμπιακού η διαιτησία του Χεσούς Χιλ Μανθάνο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο «Βελοντρόμ» με το πανέμορφο γκολ του Καμαρά, έχοντας εν γένει πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο εντέλει έφυγαν με άδεια τα χέρια από τη Μασσαλία.

Για να πάρει «σάρκα και οστά» η ολική ανατροπή και να πανηγυρίσουν οι «Φωκαείς» την παρθενική τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, μεσολάβησαν δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της ελληνικής ομάδας, τα οποία αμφισβητήθηκαν έντονα από τους ερυθρόλευκους. Ειδικά όσον αφορά στο δεύτερο φαίνεται η παράβαση (χέρι του Ραφίνια) να γίνεται εκτός περιοχής.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στο zougla.gr αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίμαχη φάση του Ραφίνια και αναρωτήθηκε πώς γίνεται σε επίπεδο Champions League να μη χρησιμοποιείται τεχνολογία γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καθηγητής διαιτησίας έκανε λόγο για μία οριακή φάση, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η παράβαση έχει γίνει εντός ή εκτός της περιοχής.

Εντούτοις, επισήμανε ότι θα έπρεπε ο Μανθάνο να πάει να τσεκάρει ιδίοις όμμασι τη φάση στο VAR, όπως συνέβη και στην πρώτη περίπτωση πέναλτι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα παράπονα των Πειραιωτών στη φάση του γκολ της Σίτι, στον αγώνα των δύο ομάδων, την περασμένη αγωνιστική.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης