Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ πιο έτοιμος στον δεύτερο αγώνα με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (11/8, 21:30, Cosmote Sport 1) και θα πάρει την πρόκριση στα play off του Europa League, παρά το 1-1 στο πρώτο ματς στο Φάληρο, εμφανίστηκε ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (10/8).

«Αναλύσαμε τον αγώνα, είδαμε τα λάθη μας τα οποία προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ματς στη Σλοβακία» τόνισε αρχικά ο Τσέχος γκολκίπερ κι εν συνεχεία έκανε μία σύγκριση της περσινής σειράς αγώνων με την εφετινή κόντρα στη Σλόβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν διαφορετικός αγώνας ο περσινός, διαφορετικός ο φετινός, εμείς κάναμε περισσότερα λάθη φέτος τα οποία προσπαθήσαμε να διορθώσουμε. Στον ένα χρόνο που πέρασε κερδίσαμε το πρωτάθλημα, άλλαξε ο προπονητής κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε στο νέο προπονητή και όσα μας ζητάει».

Για την κουβέντα που έκανε μετά τον πρώτο αγώνα με τον Σμαρντλ της Σλόβαν, ο Βατσλίκ τόνισε πως «…τον ξέρω αρκετό καιρό, μιλήσαμε για διάφορα θέματα αλλά όχι πως θα παίξουμε και πως θα παίξει η Σλόβαν, ήταν περισσότερο φιλική συζήτηση», ενώ ερωτηθείς για το αν έχουν προλάβει οι παίκτες να περάσουν στο παιχνίδι τους όλα όσα ζητάει ο νέος προπονητής, είπε:

«Νομίζω ότι δέκα μέρες είναι αρκετές για να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, να μάθουμε το πως θέλει να παίζει και έχουμε βελτιωθεί. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση, έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν παίξει σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης