Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ βραβεύτηκε ο πρόεδρος
της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την προσφορά του στην Πειραϊκή Εκκλησία και στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά και παρέστησαν σ’ αυτήν ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γ. Δαβάκης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Β. Ταταρόπουλος, oι αντιδήμαρχοι Χρ. Αγραπίδης, Α. Αργουδέλης, Ν. Καρβουνάς, Γ. Μελάς, καθώς επίσης και η πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Κ. Λαουλάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρεθήκαμε σήμερα στον Άγιο Νικόλαο αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, για να παραστούμε στην τελετή βράβευσης του κ. Μαρινάκη, προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και πρώτου δημοτικού συμβούλου, για την προσφορά του στην Πειραϊκή Εκκλησία και όχι μόνο.

Είναι γνωστή η ευαισθησία του προέδρου του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά την Εκκλησία του Πειραιά, αλλά και σε ό,τι αφορά την πόλη του Πειραιά. Είναι επίσης γνωστή η συνδρομή του κ. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Δήμο Πειραιά, ειδικά το τελευταίο επτάμηνο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

Νομίζω πως με τόσο ισχυρούς φορείς δίπλα του, όπως είναι η Εκκλησία του Πειραιά και ο Ολυμπιακός, ο Δήμος του Πειραιά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μακάρι και οι υπόλοιποι σημαντικοί φορείς της πόλης, όπως είναι τα επιμελητήρια, οι έμποροι κ.α. να δυναμώσουν και πάνω τους να μπορεί να στηριχθεί η πόλη μας, αλλά και η νέα δημοτική αρχή για να προοδεύσει ο Πειραιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ αισθάνομαι διπλά χαρούμενος, καθώς παραμένω αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ο κύριος Μαρινάκης, εκτός από ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, είναι και πρώτος δημοτικός σύμβουλος», ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης