Την ενίσχυση του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προανήγγειλε με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, μετά την κλήρωση με την Ντνίπρο, στη φάση των 32 του Europa League, την οποία χαρακτήρισε καλά.

«Είναι μια καλή κλήρωση. Οι καιρικές συνθήκες στο Κίεβο θα είναι αρκετά δύσκολες. Είναι σημαντικό για εμάς που για τρίτη σερί χρονιά είμαστε στην Ευρώπη και μετά τη φάση των ομίλων. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα υπάρχει και τύχη. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και στην επόμενη φάση» ανέφερε για την κλήρωση ο Βρέντζος, ο οποίος εν συνεχεία μίλησε για τις επικείμενες μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή μας, ο οποίος έχει ένα σημαντικό ρόλο στις μετεγγραφές. Η ομάδα μας θα είναι καλύτερη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είναι μια διοργάνωση που οι ομάδες που είναι στα μέτρα μας, αν και υπάρχουν και ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Θα υπάρξουν δύσκολα και μακρινά παιχνίδια» επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης