Χάσι: «Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017, 18:19
Χάσι: «Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα»
Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε για τα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ριέκα και ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16/8, 21:45) και τόνισε ότι το πρώτο μέλημα για τους Πειραιώτες είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Τι σας είπε ο βοηθός σας για το παιχνίδι στο Όσιγεκ;

«Καταρχήν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης είναι διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι που είδαμε ή κάποιο άλλο. Εμείς γνωρίζουμε τη Ριέκα και βαθιά και από άλλα παιχνίδια».

-Πρώτα απ’ όλα αν θα παίξει ο Ομάρ και σε τι κατάσταση είναι ο Οτζίτζα;

«Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Ομάρ. Σίγουρα θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι βασικός ή θα βρίσκεται στον πάγκο. Όσο για τον Οφόε ξεκίνησε τις προπονήσεις και θα δούμε ποια είναι η κατάσταση του για να αποφασίσουμε».

-Ποιο σκορ θα θεωρούσατε ιδανικό για πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη;

«Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά από των πρωταθλημάτων και ειδικά με αυτή την ομάδα. Αν βρεθούν μπροστά στο σκορ είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλουμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ειδικά μπροστά στον κόσμο όποιο κι αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο».

-Πέρασαν 15 ημέρες από το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ο χρόνος λειτούργησε υπέρ της ομάδας σας για να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση;

«Θα δούμε πως έδρασε ο χρόνος. Όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς είχαμε προβλήματα. Προκύπτουν τραυματισμοί από την προετοιμασία. Κάποιοι χάνουν το ρυθμό τους, κάποιοι άλλοι βρίσκουν καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία στο γήπεδο και να κρατήσουμε υπέρ μας αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».

-Έχοντας δει τα δύο παιχνίδια με την Παρτίζαν και βλέποντας και τη Ριέκα θα μπορούσατε να μας πείτε ποια είναι καλύτερη από τις δύο;

«Όχι δεν θα το κάνω αυτή τη στιγμή. Όταν παίξω και τα δύο παιχνίδια απέναντι τους ίσως μπορείτε να το ρωτήσετε».

-Αν το βράδυ στον ύπνο σας εμφανιζόταν μία νεράιδα και σας έλεγε ότι έχετε δύο επιλογές να νικήσετε με ένα γκολ διαφορά, αλλά με μηδέν στην άμυνα ή να μείνετε στο 0-0;

«Δεν πιστεύω στις νεράιδες και δεν ονειρεύομαι πάρα πολύ. Όπως είπα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, αλλά παίζοντας στην έδρα μας θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

-Επικρατεί μία γνώμη ότι σχετικά εύκολα νίκησε την Παρτίζαν. Και επειδή υπάρχει η άποψη ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Ριέκα, μήπως οι παίκτες σας υποτιμήσουν τον αντίπαλο;

«Κανείς δεν έχει τέτοια σκέψη γιατί γνωρίζουμε ότι η Ριέκα είναι μία καλή ομάδα που έχει αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ και συνεχίζει με την ίδια ομάδα που είχε και τη προηγούμενη χρονιά. Έχει νέους παίκτες 23-27 ετών που βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

-Έχετε καταστρώσει το πλάνο σας για το παιχνίδι, αλλά μήπως περιμένετε τη τελευταία προπόνηση της Ριέκα για να δείτε αν θα κάνετε κάποια αλλαγή στο πλάνο σας;

«Έχω αποφασίσει και έχω καταστρώσει τα πλάνα μου. Έχουμε κάνει τρεις πολύ καλές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017, 18:23