Την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, που παίζει επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της  Ντινάμο Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με τους «ερυθρόλευκους» (14/2, 19:55, Cosmote Sport 2) και τόνισε ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα του να είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Τούμπας. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Με βάση αριθμών, φυσικής κατάστασης είμαστε καλά. Θα δείξει το αυριανό παιχνίδι, θα μετρήσει και η ψυχολογία. Στην προετοιμασία κάναμε τακτική, καλές προπονήσεις και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε το παιχνίδι μαζί με όλη την ομάδα. Το μελετήσαμε και βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν μπορώ να πω για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι υπεύθυνος να το πει ο προπονητής του. Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός. Μάλλον θα ήταν καλύτερο. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Για το αν παίξουν Καντάρ και Βίτορ Μπουένο: «Ο Μπουένο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Καντάρ θα προπονηθεί απόψε και θα δούμε αν θα παίξει».

Για την πορεία της Ντνίπρο ως τον τελικό αποκλείοντας σε αυτή τη φάση τον Ολυμπιακό: «Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ΑΕΚ και την σύγκριση με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως εμείς την θεωρούμε την καλύτερη και την πιο δυνατή στην Ελλάδα και παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με τα παιχνίδια με την ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση, οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας».

Για την πίεση στην ομάδα του: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και σίγουρα θα έχουμε πίεση από την εξέδρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τον Σολ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του αν και δεν έβαλε γκολ στα φιλικά. Πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης