Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε σήμερα (19/8) ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Κυριακής (16/8) στην Αθήνα. Ο 36χρονος αμυντικός θυμήθηκε τα τέσσερα χρόνια (2010-14) που φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα, πριν επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώην παίκτης της Γουότφορντ εξήγησε πως εκείνες οι τέσσερις σεζόν στο λιμάνι τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα.

«Προίκα» του από τις τέσσερις «ερυθρόλευκες» σεζόν, τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας (δύο νταμπλ), αλλά και 10 γκολ και 22 ασίστ. Μόνιμη απειλή από τα αριστερά, παρότι όπως λέει και ο ίδιος προτιμά να ξεκινά από τα… μετόπισθεν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Χοσέ Χολέμπας στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

-Χοσέ τι είναι αυτό που θυμάσαι περισσότερο από την πρώτη σου θητεία στον Ολυμπιακό;

«Θυμάμαι πολλά πράγματα από την πρώτη μου θητεία. Έμεινα τέσσερα χρόνια και ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια. Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απεριόριστα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τι αλλαγές να περιμένουμε στο παιχνίδι του Χόσε μετά από έξι χρόνια;

«Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος όπως ήμουν και πριν. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι γιατί τότε δεν θα είμαι εγώ. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο παιχνίδι μου και να διατηρήσω το επίπεδό μου».

-Αριστερό μπακ ή αριστερό χαφ;

«Παίζω και στις δύο θέσεις, προτιμώ αριστερό μπακ».

-Στην τροπαιοθήκη σου υπάρχουν τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα όλα με τον Ολυμπιακό. Είναι ότι σημαντικότερο μέχρι τώρα στην καριέρα σου;

«Ναι είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Είναι καλό να έχεις τέσσερα πρωταθλήματα ειδικά τον πρώτο χρόνο ήταν υπέροχα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν πολύ δύσκολα όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα, ήμουν νέος σε μια νέα χώρα και το να κατακτήσεις αμέσως έναν τίτλο ήταν φανταστικό για την καριέρα μου».

-Ξεχωρίζεις κάποια γκολ από την πρώτη σου θητεία στον Ολυμπιακό;

«Το πιο εντυπωσιακό ήταν απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθε από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν πολύ ξεχωριστό το συναίσθημα γιατί έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Ντόρτμουντ οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν «μαχαίρι στην καρδιά τους», ήταν φανταστικά».

-Η πραγματικότητα του κορωνοϊού ενδέχεται να κρατήσει για αρκετό καιρό τον κόσμο του Ολυμπιακού μακριά από το Καραϊσκάκη. Έχεις ένα μήνυμα για αυτούς;

«Θέλω να τους πω να παραμείνουν δυνατοί. Είναι δύσκολο για όλους ειδικά για τους παίκτες. Ξέρω πως οι φίλαθλοι μας είναι απίστευτοι. Το να παίζουμε χωρίς αυτούς είναι σαν να χάνουμε έναν παίκτη. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε, κάθε ομάδα πρέπει να το κάνει και πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς σαν ομάδα. Θέλω να τους πω να πανηγυρίσουν μπροστά από την τηλεόραση, μπορεί και να τους νιώσουμε έτσι!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης