Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν ακολούθησε τελικά την αποστολή του Ολυμπιακού, όπου (21/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) θα φιλοξενηθεί από την Ντιναμό, στον δεύτερο αγώνα για τους «32» του Europa League.

Ο Νορβηγός οπισθοφύλακας προπονήθηκε την Τετάρτη με τους συμπαίκτες του, όμως στο δεύτερο μισό της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς τον απέκλεισε από την αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού, που μετά το 2-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα επιχειρήσουν την «ανατροπή» και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, είναι οι εξής: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

Στο μεταξύ, υψηλού κινδύνου χαρακτηρίστηκε από την UEFA το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «NSK Olimpiyskiy» του Κιέβου κόντρα στη Ντιναμό, στο πλαίσιο των ρεβάνς της φάση των «32» του Europa League. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της δίνει λεπτομερείς οδηγίες για όλα όσα θα πρέπει να αποφύγουν οι φίλοι της ομάδας στο Κίεβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης