Θέμα ωρών θεωρείται η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, η οποία για να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή άσο θα βγάλει από τα ταμεία της περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός των Λουζιτανών, Ζόρζε Ζέσους την Παρασκευή μίλησε για την απόκτηση του μέσου του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ήταν η πρώτη επιλογή των «αετών» της Λισαβόνας, για την ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Σάμαρης είναι ένας παίκτης στο προφίλ που θέλαμε τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης όσο και σε αυτό της τακτικής. Όσον αφορά το δεύτερο, θα του δείξω το πλάνο της Μπενφίκα. Ολυμπιακός και Μπενφίκα διαφέρουν όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόκτησή του» τόνισε αρχικά ο τιμονιέρης των πρωταθλητών Πορτογαλίας και πρόσθεσε:

«Μετά την μεταγραφή του Μάτιτς και τον τραυματισμό του Φέισα ξεμείναμε από λύσεις τις οποίες μπορεί να μας προσφέρει ο Σάμαρης. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο ως αμυντικός χαφ αλλά και ως οχτάρι. Θα τον δω στις προπονήσεις και τότε θα αποφασίσω που θα τον χρησιμοποιήσω. Θα παίξει εκεί που είναι καλύτερο για την ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης