Ένα γκολ του Μαρκόφσκι έφτανε και… περίσσευε στον Παναιτωλικό, ώστε να επικρατήσει με 1-0 του Πανθρακικού, διπλασιάζοντας τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Super League.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο 19χρονος Αιγύπτιος, Αμρ Ουάρντα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, όντας ο «κινητήριος μοχλός» των «καναρινιών».

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή του ματς πιο δραστήριοι, η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αυτή που απείλησε πρώτη (17′), με σουτ πάνω στην κίνηση του Ποτουρίδη που τράνταξε το αριστερό δοκάρι.

Στο 22′ πάντως οι Αγρινιώτες έφτασαν αυτοί τελικά στο γκολ, όταν μετά την άστοχη έξοδο σε κόρνερ που επιχείρησε ο Αναστασιάδης ο Μαρκόφσκι βρήκε την ευκαιρία σε κενή εστία και άνοιξε το σκορ.

Στο β’ ημίχρονο ο Πανθρακικός προσπάθησε να βρει διαδρόμους ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η έξυπνη και σωστή τακτική των γηπεδούχων δεν του το επέτρεψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στα τελευταία λέπτά ο Παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Βιγιαφάνες (80′), όμως ο Αθανασιάδης εξουδετέρωσε το σουτ. Το 1-0 παρέμεινε, ο Παναιτωλικός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και ο Πανθρακικός παρέμεινε χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς γκολ σε τρεις αγώνες.

Κίτρινες:
Κουτρουμάνος, Μπεχαράνο, Μάκος – Σερφά, Χρήστου, Μεχία

Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες):
Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ (92′ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Μπεχεράνο, Πάουλο (60′ Βιγιαφάνες), Ουαρντά (84′ Ρουσκουγιέδα).

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα):
Αθανασιάδης, Μελίσσης, Ροτζέριο (58′ Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου (84′ Ζδράβος-Ρίζος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης