Ρατσιστική επίθεση σε βάρος του από τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ στη διάρκεια του αγώνα του Πανθρακικού με την Κέρκυρα, κατήγγειλε με δηλώσεις του ο μέσος της ομάδας της Κομοτηνής, Πάπε Εμπόου, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Αυτά δεν είναι καθόλου καλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Ήρθε και με πλησίασε το νούμερο οκτώ της Κέρκυρας (σ.σ. Σεμπαστιάν Ναγιάρ) και με αποκάλεσε νέγρο και μαϊμού. Σ΄ ένα παιχνίδι που το είδε κόσμος στο γήπεδο και παιδιά στην τηλεόραση, αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είναι η τελευταία φορά που μιλά έτσι. Δεν πρέπει να γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Από την πλευρά μου αυτό δεν είναι αποδεκτό», ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Αργεντινός άσος των Φαιάκων, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Εμπόου επισήμανε: «Έχω φίλους όπως ο Ντιόγκο και ο Φάμπιο. Δεν είμαι ρατσιστής. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους και δεν αποκάλεσα μαϊμού τον αντίπαλό μου. Δεν συνέβη τίποτε στη φάση, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Εμπόου. Επάνω στο παιχνίδι ό,τι έγινε, αυτό μόνο. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με τον Εμπόου, να λυθεί η παρεξήγηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης