Την παρθενική της νίκη στη φετινή Super League και πρώτη στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 49 χρόνια πέτυχε η Νίκη Βόλου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο σύλλογος της Μαγνησίας, στο ντεμπούτο του Τζαναβάρα στον πάγκο του, επικράτησε το Σάββατο με 1-0 του Πανθρακικού και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους το πέτυχε στο 23ο λεπτό ο Μάρτινς.

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη φάση στο ματς (23’). Ο Μάρτινς έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη, που αιφνιδιάσθηκε, καθώς η μπάλα αναπήδησε μπροστά του και κατέληξε στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν και η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο στην αμυντική λειτουργία, χωρίς να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επεδίωξαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν οι επιλογές του Τζαναβάρα με τις αλλαγές που έκανε. Στο 57ο λεπτό ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει και ο Ιγκόρ σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά ο Ταΐρης απομάκρυνε.

Η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Τζάνη, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της Νίκης Βόλου έκλεισαν ακόμη περισσότερο τους χώρους, εμποδίζοντας τους φιλοξενούμενους να φτάσουν απειλητικά στην εστία του Ταΐρη, ενώ απ την πλευρά τους οι παίκτες του Μάντζιου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Κίτρινες: Μάρτινς, Σταμποζλίεφ – Τζάνης (στον πάγκο), Σερφά

Nίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας):
Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασλίδης, Ίβενς, Λάουκς (55` Μαχλελής), Μουζακίτης (73` Αργύρης), Κοτσαρίδης (63` Κυζιρίδης), Σταμποζλίεφ, Μάρτινς, Τζιώρας.

Πανθρακικός (Ακης Μάντζιος):
Πασχαλάκης, Εμπό, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης (46` Ντιγκινί), Ιγκόρ, Γκιγέρμο, Ζδράβος-Ρίζος (75` Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης (46` Τζάνης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης