Στην πίεση που δέχτηκε η ομάδα του στο β΄ημίχρονο, την απώλεια του Ιγκόρ (τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή) και την απουσία του Κάσες απέδωσε ο Άκης Μάντζιος την ήττα του Πανθρακικού με 3-1 σκορ από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέραμε ότι θα γίνει ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός που έχει πάρα πολύ καλή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να κάνει κλασικές φάσεις πλην μιας με τον Γκόλια. Αν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα θα είχαμε κάνει και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πίεση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα καθόλου ενώ θα πρέπει να υπολογίσουμε και την αναγκαστική αλλαγή του Ιγκόρ και την απουσία του Κάσες, δυο παίκτες βαρόμετρα για την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς αποδείξαμε ότι ήμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη ανατροπή από τον Παναιτωλικό, 3-1 τον Πανθρακικό,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 16:59

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης