«Όπως όλα τα παιχνίδια»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014, 15:18
«Όπως όλα τα παιχνίδια»
Ο Πανθρακικός κοντράρεται με την Ξάνθη στο… «ελ θράκικο». Για το ντέρμπι της Θράκης μίλησε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος είπε ότι η ομάδα της Κομοτηνής θα το προσεγγίσει όπως όλα τα παιχνίδια.

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως η Ξάνθη και θέλουμε πολύ τη νίκη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτό το ματς, λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει αλλά από την δική μας πλευρά θα το προσεγγίσουμε όπως όλους τους αντιπάλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να δείξουμε και πάλι καλό πρόσωπο, αλλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση, η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά και πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις. Έχουμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το μόνο πρόβλημα, πέρα του Κουτσόπουλου που εγχειρίστηκε και του ευχόμαστε όλοι περαστικά και γρήγορα κοντά μας, είναι ο τραυματισμός του Χρήστου που θα είναι τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Πέρα από το τι δείχνει η βαθμολογία ο βασικός μας στόχος είναι η σωτηρία και θέλουμε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τα σενάρια με τις μεταγραφές και την πώληση του Κάσες, είπε: «Έχω ενημερωθεί για τα σενάρια αυτά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαψεύσουμε σενάρια που αναφέρουν ως αντικαταστάτη του Κάσες παίκτη από Κ20 ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας. Με τον Κάσες υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας αλλά και από διάφορες άλλες. Τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο. Είμαστε κοντά σε 1-2 περιπτώσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Πρόκειται για μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014, 15:20