Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Πανθρακικός, καθώς οι Γκουτσίδης, Λίτσκας και Φραγκούλης έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα «Donate Hair-Donate Love», στηρίζοντας έτσι τα παιδιά που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για έναν καλό σκοπό αντιπροσωπεία του Πανθρακικού βρέθηκε την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα οι Γιώργος Γκουτσίδης, Γιώργος Λίτσκας και Τάσος Φραγκούλης που αποτελούν το νέο ποδοσφαιρικό αίμα του Πανθρακικού, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα «Donate Hair-Donate Love» σε συνεργασία σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ» στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Με το σύνθημα της εκδήλωσης «Δε λυπάμαι… βοηθάω», στοχεύουν στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, προκειμένου να κόψουν και να χαρίσουν τα μαλλιά τους, στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Με τα μαλλιά που θα συγκεντρωθούν, θα κατασκευαστούν περούκες, που θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ στους μικρούς μας αγωνιστές.

“Βρισκόμαστε εδω για έναν καλό σκοπό. Όλοι μας στην ομάδα στηρίζουμε τη κίνηση αυτή και καλούμε όλο τον κόσμο να βοηθήσουν με αυτόν τον απλό τρόπο. Κόβεις τα μαλλιά σου, κάτι που είναι απλό και εύκολο, για να φτιαχτούν περούκες για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά που το αξίζουν για τη δύναμη που δείχνουν”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης