Δύο παίκτες της ομάδας κάτω των 20 ετών «προβιβάστηκαν» στην «πρώτη» ομάδα του Πανθρακικού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η  της Κομοτηνής.

Ο λόγος για τους Γιάννη Θυμιανίδη και Νουγκζάρι Μουζασβίλι, οι οποίοι υπέγραψαν τα πρώτα τους συμβόλαια με το σύλλογοην ομάδα της Κομοτηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν άλλοι δύο νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από τα “σπλάχνα” του συλλόγου και συγκεκριμένα από την ομάδα Κ20. Ο λόγος για τους Γιάννη Θυμιανίδη και Νουγκζάρι Μουζασβίλι, οι οποίοι πλέον εντάχθηκαν στο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας.
Ο Γιάννης Θυμιανίδης είναι τερματοφύλακας και γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1995 και προηγούμενη ομάδα του υπήρξε ο Έβρος Σουφλίου. Ο Νουγκζάρι Μουζασβίλι αγωνίζεται ως αμυντικός, γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1996 και από ηλικία 8 ετών φοράει την φανέλα του Πανθρακικού. Καλωσορίζουμε άλλα δύο παιδιά από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της πορείας τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης