Πανθρακικός: Συμφώνησε με τον Μαρκόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015, 18:34
Πανθρακικός: Συμφώνησε με τον Μαρκόπουλο
Σε πλήρη συμφωνία με τον επιθετικό της Δόξας Κοκκινοχώματος, Κώστα Μαρκόπουλο ήρθε ο Πανθρακικός και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθει η μεταγραφή.

Ο νεαρός επιθετικός, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας 19 γκολ σε 28 παιχνίδια,  θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του συλλόγου μετά τον Γαβριηλίδη από τον ΑΟΚ και τον Μουδούρογλου από τη Δόξα Δράμας.

Παιραιτήθηκε ο Κυρουβίδης

Αντίθετα, παρελθόν για τον Πανθρακικό αποτελεί και επίσημα ο Βασίλης Κυρουβίδης. Ο τεχνικός διευθυντής των θρακιωτών υπέβαλε την παραίτησή του με γραπτή του δήλωση, στην οποία ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση επισημαίνει:

«Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στο Σύλλογο, όπου έζησα όλες τις μεγάλες στιγμές του, έφτασε για μένα σήμερα το πλήρωμα του χρόνου και ο κύκλος κλείνει, αφού αισθάνομαι ότι δεν έχω πια να προσφέρω κάτι περισσότερο στο Σύλλογο.

Εκφράζοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους γνώρισα και συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί τους στα δύσκολα και στα εύκολα, και με την ευχή ο Πανθρακικός της καρδιάς μου να συνεχίσει να μας χαρίζει συγκινήσεις και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, υποβάλλω την παραίτησή μου παραμένοντας πάντα κοντά στο Σύλλογο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015, 18:47