Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 στην Κομοτηνή του υποβιβασμένου Πανθρακικού για την 29η αγωνιστική της Super League. Ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ στο 17’ με εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, ενώ στο 88’ ο Ρομάνο πέτυχε το 2-0 και στο 89’ ο Περόνε διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Ιντζόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηρακλής έδειξε την ανωτερότητά του ως ομάδα σε ολόκληρο το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα. Στο 17’ ο Λεοζίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και έβαλε τον «Γηραιό» σε τροχιά νίκης.

Ο Πανθρακικός είχε ουσιαστικά δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον Χασομέρη να πιάνει την κεφαλιά στο 33’ και να μπλοκάρει ο Γιαννίκογλου, ενώ λίγο πριν σταμάτησε ο βοηθός τον Ντιγκινί. Στο 79’ η ομάδα της Κομοτηνής πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά ο Τσιλιανίδης απομάκρυνε το σουτ του Ντιγκινί.

Για τον Ηρακλή στο 53’ ο Ιντζόγλου δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση και ο Βέλλιος σούταρε άουτ, ενώ ο Αθανασιάδης είπε όχι στον Λεοζίνιο στο 64′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρομάνο στο 88’, ύστερα από την εξαιρετική πάσα του Τσιλιανίδη, σκόραρε για το 2-0, ενώ λίγο μετά ο Αργεντινός πάσαρε στον Περόνε που με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ιντζόγλου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3 (Novasports 7)

Γκολ: 17′ Λεοζίνιο, 88′ Ρομάνο, 89′ Περόνε

Κίτρινες κάρτες: Ρούσσος – Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης

Κόκκινες κάρτες:
90′ Ιντζόγλου

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (85′ Χαβίτο), Μπαϊκαρά (58′ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ (65′ Μουδούρογλου).

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Στάμου, Ζαμπάζης (85′ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75′ Ρομάνο), Βέλλιος (79′ Περόνε).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης