Ο Χοσέ Μαρία Κάσες παρέλαβε το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής της Super League και στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι η διάκριση είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την βράβευση, η οποία ωστόσο είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στον κόσμο της ομάδας και στους συμπαίχτες μου που με την βοήθεια τους κατάφερε να πάρω αυτό το βραβείο», είπε ο άσος του Πανθρακικού, ενώ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τούρκικους συλλόγους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2015. Αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται, μπορεί να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και θα κάνω ότι μπορώ να πετύχω τους στόχους που έχουμε θέσει».

Από την πλευρά ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Πανθρακικού, Απόστολος Χατζηιωαννίδης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την νίκη αλλά και την εμφάνιση σου. Εύχομαι όλοι σας να έχετε υγεία και να συνεχίσετε να μας προσφέρεται χαρές και επιτυχίες καθώς έχετε καταφέρει να φέρετε την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης