Στήριξη από Πανθρακικό

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013, 19:24
Στήριξη από Πανθρακικό
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός: «Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα επισκεφτεί το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που βρίσκεται στην Κομοτηνή (Σκεπαστού 7-11) για να μοιράσει δώρα στα παιδιά ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Όσοι από τους φίλους του Πανθρακικού επιθυμούν να συνεισφέρουν σε σχολικά είδη μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην Ηροδότου 28 και να παραδώσουν τα είδη. Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 09:00 – 14:00 και την Δευτέρα 09:00 – 15:00.

Επίσης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με την Βουλγαρική Lokomotiv Plovdiv, θα υπάρχει αίθουσα όπου θα μπορούν να παραδώσουν τα σχολικά είδη». 
 
Το Κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2012 σε ιδιόκτητο ακίνητο που αποτελεί δωρεά της οικογένειας Εμμανουήλ Νικολαϊδη και αποτελεί τη μοναδική δομή στην ευρύτερη περιοχή που προσφέρει ολοκληρωμένες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στη κατεύθυνση της πρόληψης.

Η δράση του πλαισιώνεται από μια δραστήρια Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Με δωρεά από το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ το Κέντρο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε οικογένειες.

Είναι σε άμεση σχέση και συνεργασία με το αντίστοιχο Κέντρο του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Το προσωπικό του Κέντρου αποτελούν: Κοινωνικός Λειτουργός, Ψυχολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός, Λογοπεδικός, Εξειδικευμένοι συνεργάτες για τη λειτουργία των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης και Γραμματεία.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013, 19:43