Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Ακόστα για τους φιλοξενούμενους, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 57’ ο Τζάνης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Το ματς ξεκίνησε με ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα. Στο 2’ ο Τσουκαλάς με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο του Φερνάντες. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με δοκάρι από τον Πέρεζ, σε μία προσπάθεια που έκανε ο παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής για σέντρα-σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ είχε ο Πανθρακικός στο 23’ με τον Ιγκόρ να μην μπορεί να νικήσει τον Βελλίδη. Αντίθετα, ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 32’ μετά από ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Ακόστα, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Ιγκόρ άγγιξε την ισοφάριση στο 54’, όμως το 1-1 διαμόρφωσε τρία λεπτά μετά ο Τζάνης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πάντως το τίτλο του μοιραίου παίκτη πήρε ο Ιγκόρ, καθώς στο 79’ απώλεσε ακόμα μία ευκαιρία για να σκοράρει.

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (Nova 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 57′ Τζάνης – 32′ Ακόστα
2′ δοκάρι ο Τσουκαλάς
18′ δοκάρι ο Πέρεζ

Κίτρινες κάρτες: Σερφά – Ακόστα

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Πέρεζ (80′ Αράμπα), Μεχία, Ντιγκινί (73′ Κάσες), Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρα, Χρήστου (46′ Τζάνης), Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς (82′ Μπέριος), Γιάκος, Ακόστα (87′ Κρητικός), Κοροβέσης, Ίλιτς (90′ Μανιάς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης